​Totalentreprise i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter

Har du et omfangsrigt byggeprojekt, der involverer flere forskellige faggrupper, og kunne du tænke dig at få opgaven udført i en totalentreprise? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Fabricius Byg har vi mange års erfaring med at løse både store såvel som små delentrepriser og totalentrepriser. Vi løser blandt opgaver for kunder, der skal bruge en totalentreprenør i Randers, Viborg, Aarhus og Hobro samt andre omkringliggende områder.

I forbindelse med din totalentreprise kan vi selv udføre langt de fleste tømrerrelaterede opgaver, og derudover har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan trække på i forbindelse med de opgaver, vi ikke selv har kompetencerne til at løse.

Hvad er totalentreprise?

Ved en totalentreprise er det totalentreprenøren eller den valgte hovedentreprenør, der har det overordnede overblik over hele byggeprojektet, og som har ansvaret for at koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper. 

Det betyder, at du kan få en samlet løsning, hvis du for eksempel skal have etableret et nyt badeværelse i din lejlighed, have foretaget en renovering af dit køkken, eller hvis du skal have bygget en tilbygning. Dette er alle sammen former for byggeri, der kan involvere både tømrere, murere, VVS’ere, elektrikere, maler og så videre.​

Hvilke byggeopgaver kan vi varetage?

Vi har mange års erfaring og brede kompetencer inden for vores fag, og det betyder, at vi blandt andet kan løse følgende byggeopgaver i en totalentreprise:

  • Renovering af hus
  • Ombygning af hus
  • Tilbygning
  • Lægning af nyt tag og andet tagarbejde

Uanset hvilken opgave du skal have løst, så kan du altid forvente at få en løsning i høj kvalitet, som kan holde i rigtig mange år, og som bliver leveret til den aftalte tid.

Kontakt os og hør mere om en totalentreprise eller indhent et tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring, hvad en totalentreprise indebærer, kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke opgaver vi kan varetage, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? 

Så kontakt os endelig på telefon 61 35 98 18 eller e-mail fabriciusbyg@hotmail.com.​

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!