Tilbygning efter dine ønsker og drømme

Har du brug for mere plads i din bolig, og er du ikke interesseret i at flytte? Så kan en tilbygning være den helt rette løsning for dig. 

Hos Fabricius Byg har vi mange års erfaring inden for mange forskellige typer tilbygninger, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave.

Vi holder til i Randers, og vi kører ofte ud til kunder i vores eget lokalområde samt i og omkring Hobro, Viborg og Aarhus, men vi hører gerne fra dig, hvis du skal have bygget en tilbygning uden for disse områder.

Vælg mellem uendelige muligheder

Muligheden for at udvide dit hus eller sommerhus i træ, så du både får funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig. 

Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, en tagetage med hems til børnene, eller det kan være at bygge garage kombineret med et værksted. 

Det kan også være, at du gerne vil bygge skur, udvide din stue med en udestue, som du altid har drømt om, eller det kan være, at du kunne tænke dig at bygge carport med skur.

Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08m er mulighederne for en tilbygning endda blevet endnu bedre, end de hidtil har været. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være helt op til 2,5 meter i højden.

Hvad koster en tilbygning?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning koster. Vi tilbyder som udgangspunkt en billig kvadratmeterpris, men vores priser afhænger af en række forskellige faktorer, herunder:

  • Hvor stor den nye tilbygning skal være
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Hvilken type tilbygning du ønsker
  • Hvad tilbygningen skal bruges til
  • Om vi skal foretage en ombygning eller renovering af resten af boligen i samme omgang

Kontakt os og få en vurdering af mulighederne i din bolig

Kontakt os endelig på telefon 61 35 98 18 eller e-mail fabriciusbyg@hotmail.com for at høre mere om de byggetekniske regler eller for at få en faglig vurdering af din boligs muligheder. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris.​

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!