Kloakservice ved byggeri og reparation pris

Vi leverer høj kvalitet til fair priser

Har du behov for kloakservice? Så kan du bestille en kloakmand hos os. Hos Fabricius Byg varetager vi alle former for kloakarbejde i forbindelse med byggeri og vedligeholdelse.

Vi har 15 års erfaring med entrepriser og lægger vægt på at have konkurrencedygtige priser. Samtidig lægger vi vægt på at have en løsningsorienteret tilgang til vores opgaver, der naturligvis udføres i høj kvalitet. Vi arbejder for privat- og erhvervskunder i blandt andet Randers, Hobro, Aarhus, Viborg og omegn.

Kontakt os for at høre mere om kloakservice

Hvad koster kloakservice? Vores pris for kloakarbejde afhænger naturligvis af omfanget. Dertil kommer behovet for materialer med videre. Kontakt os for at høre nærmere, og vi kommer gerne ud til et møde. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en fair pris.

Vi udfører alt fra kloakering til hele entrepriser

Vi er et alsidigt kloakfirma, der tilbyder en bred vifte af kloakservice. Det kan være reparation, renovering og udvidelse af kloakrør. Det kan for eksempel være, at kloakken trænger til en større eller mindre udskiftning. Det kan naturligvis også være, at det er tilstrækkeligt med en spuling.

Vi har store kompetencer med byggemodning og byggeri, hvor vi gerne varetager alt fra gravearbejde og kloakering til hele hoved- og totalentrepriser. Vi kan også etablere en sandpude og støbe fundamentet. Du får kun en kontaktperson, hvis du vælger at lade os varetage hele entreprisen.

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook