Opbygning af træterrasse lige efter dine ønsker

​Har du altid drømt om at få lavet en stor og skøn træterrasse i din have med plads til hele familien? Så lad Fabricius Byg ApS realisere dine drømme. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for bl.a. opbygning af træterrasse.

Vi servicerer typisk kunder fra Randers, Hobro, Viborg og omegn, så tøv ikke med at kontakte os for professionel hjælp.Hos os er du sikker på at modtage veludførte løsninger af høj kvalitet hver gang. 

Kontakt os for at høre nærmere

Vi tilbyder opbygning af træterrasse lige efter dine individuelle ønsker og behov. Ønsker du at høre mere eller modtage et godt og uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne allerede i dag.

Du kan ringe på tlf. 61 35 98 18 eller skrive til e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6
8920 Randers NV

Telefon: 61 35 98 18

E-mail: fabriciusbyg@hotmail.com

Fabricius Byg ApS - privat tømrer- og snedkerfirma