Opbygning af træterrasse lige efter dine ønsker

Har du altid drømt om at få bygget en stor og skøn træterrasse i din have, hvor der er plads til hele familien? Så lad os hos Fabricius Byg realisere dine drømme. Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring inden for blandt andet opbygning af træterrasse.

Vi bygger din nye terrasse ud fra dine behov

Lægning af træterrasse kan ske på mange forskellige måder. Det afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilke terrassebrædder vi skal bruge
  • Om terrassen skal være i niveau, eller om den skal være hævet
  • Om vi skal bygge et gelænder eller en trappe
  • Hvad du ellers har af særlige ønsker til din nye træterrasse

Vi tilbyder opbygning af træterrasse lige efter dine individuelle ønsker og behov, så du kan få lige netop den terrasse, som du drømmer om.​

Vi servicerer typisk kunder i områderne omkring Randers, Hobro og Viborg, men vi kører også gerne til Aarhus eller omegn, hvis du har en opgave til os der, så tøv ikke med at kontakte os for professionel hjælp til montering af træterrasse.

Når du lader os stå for din opgave, så kan du være helt sikker på at få en veludført løsning af højeste kvalitet hver eneste gang.

Kontakt os og få en pris på opbygning af træterrasse

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med opbygning af træterrasse, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 35 98 18, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!