Jordarbejde og gravearbejde ved bygge- og anlægsprojekter

Vi har fair priser på alle typer håndtering af jord

Skal du have udført grave- og jordarbejde? Så lad os varetage arbejdet for dig. Hos Fabricius Byg varetager vi både del-, hoved- og totalentrepriser for private og erhverv, herunder håndtering af jord.

Vi har 15 års erfaring, og derfor kan du se frem til kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Samtidig har vi en løsningsorienteret tilgang. Vi arbejder for kunder i blandt andet Randers, Hobro, Aarhus, Viborg og omegn.

Få et uforpligtende tilbud på grave- og jordarbejde

Hvad koster jordarbejde? Vores pris for jord- og gravearbejde afhænger blandt andet af jordforholdene, dybden og omfanget. Dertil kommer eventuel bortskaffelse af jord, hvor der kan være særlige betingelser fra myndighedernes side. Kontakt os for at høre nærmere eller at aftale et møde. Så kan vi give et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi klarer både gravearbejde og bortskaffelse af jord

Vi varetager gerne alle former for jordarbejde, gravearbejde og anden håndtering af jord. Derudover kan vi stå for både tilkørsel og bortskaffelse af jord ved anlægsprojekter.

Mange af vores graveopgaver sker i forbindelse med byggeri, brolægning, anlægsarbejde og lignende. Det kan endvidere være i forbindelse med byggemodning.

Derudover varetager vi gerne kloakering, etablering af sandpuder, støbning af fundamenter og lignende opgaver. Vi kan også varetage hele hoved- og totalentrepriser i forbindelse med byggeri og tilbyggeri.

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook