Udskiftning af vinduer og døre samt reparation og vedligehold

Fabricius Byg ApS er en tømrervirksomhed, som udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal der foretages en komplet udskiftning af vinduer og døre, klarer vi også det. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker at modtage professionel hjælp. Vi står til rådighed i og omkring Randers, Hobro og Viborg.

​Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring i branchen. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, idet der er forskellige faktorer, som spiller en rolle. Det kommer fx an på, hvor mange nye vinduer og nye døre, du ønsker, samt hvilken type af vinduer du vælger. Vi benytter oftest Rationel-vinduer, da det giver gode justeringsmuligheder og passer til de fleste boliger. Disse vinduer efter mål findes i to- og tre-lags.

Uanset hvilken form for montering af vinduer eller udskiftning af indvendige døre, vi skal udføre, så garanterer vi konkurrencedygtige priser.

På vores værksted finder du desuden et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme, fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille særlige ønsker i løbet af få dage.

Kontakt os og hør mere om udskiftning af døre og vinduer

Kunne du tænke dig at høre mere om montering af døre eller udskiftning af vinduer, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar med et godt tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 61 35 98 18 eller på e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, så vender vi tilbage med flere oplysninger om udskiftning af døre og vinduer snarest muligt.​

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook