Tagrenovering eller lægning af nyt tag klarer vi gerne

​Trænger dit tag til en renovering? Så tøv ikke med at kontakte Fabricius Byg ApS for professionel hjælp til at løse opgaven. Vi er et professionelt tømrerfirma med 15 års erfaring inden for tagrenovering og lægning af nyt tag. Vi kommer ofte hos kunder i og omkring Randers, Hobro og Viborg, men vi servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

Grundet vores erfaring inden for tagarbejde kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi kan arbejde med alle typer af materialer, herunder bl.a. tegl og eternit. Vi anbefaler som regel tegl til vores kunder, da denne tagtype holder i længere tid. Dog kommer vi altid ud til den pågældende kunde og rådgiver ud fra de individuelle behov.

Hvad koster et nyt tag?

Den eksakte pris på et nyt tag afhænger af tagets type, areal og opgavens samlede omfang. Når du samarbejder med vores firma, er du dog sikret konkurrencedygtige priser uanset opgaven.

​Vores dygtige fagfolk kan klare hele entreprisen, hvad end det bare er renovering af tag, eller om du ønsker en ny førstesal.​

Som kunde hos os bliver du serviceret efter dine behov. Det betyder, at du bliver sat i centrum for vores arbejde, og at vi altid overholder enhver aftale. Vi er løsningsorienterede, og leverer kvalitetsresultater til den aftalte tid, og vi rydder altid op efter os selv, når vi har foretaget en tagrenovering.

Kontakt os for at høre mere

Skal vi foretage en billig tagreparation, eller kunne du tænke dig at modtage et godt og uforpligtende tilbud på en tagrenovering fra en professionel tømrer, så kontakt os gerne med det samme.

Du kan kontakte os på tlf. 61 35 98 18 eller på e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook