Tagrenovering eller lægning af nyt tag klarer vi gerne

Trænger dit tag til en renovering? Så tøv ikke med at kontakte Fabricius Byg ApS for professionel hjælp til at løse opgaven. Vi er et professionelt firma med 15 års erfaring inden for tagrenovering og lægning af nyt tag. Vi kommer ofte hos kunder i og omkring Randers, Hobro og Viborg, men vi servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

Grundet vores erfaring inden for tagarbejde kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi kan arbejde med alle typer af materialer, herunder bl.a. tegl og eternit. Vi anbefaler som regel tegl til vores kunder, da denne tagtype holder i længere tid. Dog kommer vi altid ud til den pågældende kunde og rådgiver ud fra de individuelle behov.

Hvad koster et nyt tag?

Den eksakte pris på et nyt tag afhænger af tagets type, areal og opgavens samlede omfang. Når du samarbejder med vores firma, er du dog sikret konkurrencedygtige priser uanset opgaven.

Vores dygtige fagfolk kan klare hele entreprisen, hvad end det bare er renovering af tag, eller om du ønsker en ny førstesal.​

Som kunde hos os bliver du serviceret efter dine behov. Det betyder, at du bliver sat i centrum for vores arbejde, og at vi altid overholder enhver aftale. Vi er løsningsorienterede, og leverer kvalitetsresultater til den aftalte tid, og vi rydder altid op efter os selv, når vi har foretaget en tagrenovering.

Kontakt os for at høre mere

Skal vi foretage en billig tagreparation, eller kunne du tænke dig at modtage et godt og uforpligtende tilbud på en tagrenovering, så kontakt os gerne med det samme.

Du kan kontakte os på tlf. 61 35 98 18 eller på e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!