​Montering af døre indvendigt som udvendigt

​Trænger husets udvendige eller indvendige døre til at blive udskiftet? Så står tømrer Fabricius Byg klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi har mange års erfaring inden for blandt andet montering af døre, og vi indsætter gerne nye døre i boligen hos kunder i Randers, Viborg, Hobro og Aarhus.

Har du en opgave til os uden for disse områder, er du også meget velkommen til at kontakte os for at høre, om det er en opgave, vi kan varetage.

Vi varetager alle opgaver fra renovering til udskiftning af døre

Vi tilbyder både renovering og udskiftning af døre, ligesom vi også står klar til at hjælpe, hvis boligens vinduer trænger til at blive udskiftet i samme omgang. Vi kan tilbyde montering af døre fra mange forskellige leverandører, og på vores eget værksted kan du blandt andet finde et udvalg af dørhåndtag, karme, branddøre og lignende.

Vi har langt det meste inden for rækkevidde, og vi kan også specialfremstille særlige løsninger, så du kan få lige netop den løsning, du foretrækker. Dette kan vi typisk klare i løbet af ganske få dage.​

Når boligens døre skal udskiftes, så kan det være svært at beslutte sig for, hvilken type dør og hvilken variant man skal vælge.

Derfor står vi klar med kompetent rådgivning, så du blandt andet kan blive klogere på de forskellige materialer og deres vedligeholdelsesniveau, ligesom vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken facadedør der vil passe bedst til dit hus.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på montering af døre

Vi er et alsidigt firma, der lægger stor vægt på altid at sikre, at vores kunder altid får det bedst mulige resultat til den rette pris. Derfor tilbyder vi også konkurrencedygtige priser på vores arbejde i forbindelse med montering af døre, og det er naturligvis uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på monteringen af dine nye døre, så hører vi meget gerne fra dig på telefon 61 35 98 18 eller e-mail fabriciusbyg@hotmail.com.​​

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook