Tagarbejde: Lægning af nyt tag og reparation af det eksisterende

​Trænger taget til at blive udskiftes, eller er der opstået en utæthed, som skal repareres? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fabricius Byg er vi blandt andet specialister inden for tagarbejde, herunder både lægning af nyt tag såvel som reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner.

Vi hjælper dig med at udbedre tagetes ømme punkter, så det igen kan give optimal beskyttelse mod vind og vejr. Vi løser forskellige former for tagarbejde hos kunder i Aarhus, Viborg, Hobro og Randers samt andre omkringliggende områder.

Skal vi også komme forbi og kigge på dit tag?

Få foretaget en regelmæssig gennemgang af dit tag

Med jævne mellemrum bør man som privat husejer få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for mange unødvendige bekymringer, ligesom det også kan spare dig for mange penge, hvis utætheden eller skaden bliver opdaget tidligt.​

​Ved at forbedre tagets ventilation kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktionen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke kan lede vandet ordentligt væk fra tagkonstruktionen, og det er derfor vigtigt at huske at rense dem regelmæssigt.

Kontakt os og få en pris på vores tagarbejde og tagservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores tagservice, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit forestående tagarbejde.

Som tømrer har vi mange års erfaring med reparation og lægning af nyt tag, og vi sørger naturligvis altid for, at du får en tæt løsning, der kan holde i mange år.

Du skal bare ringe til os på telefon 61 35 98 18 for nærmere information, men du kan også skrive til vores e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook