​Tagarbejde: Lægning af nyt tag og reparation af det eksisterende

Trænger taget til at blive udskiftes, eller er der opstået en utæthed, som skal repareres? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fabricius Byg er vi blandt andet specialister inden for tagarbejde, herunder både lægning af nyt tag såvel som reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner.

Vi hjælper dig med at udbedre tagetes ømme punkter, så det igen kan give optimal beskyttelse mod vind og vejr. Vi løser forskellige former for tagarbejde hos kunder i Aarhus, Viborg, Hobro og Randers samt andre omkringliggende områder. 

Skal vi også komme forbi og kigge på dit tag?

Få foretaget en regelmæssig gennemgang af dit tag

Med jævne mellemrum bør man som privat husejer få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for mange unødvendige bekymringer, ligesom det også kan spare dig for mange penge, hvis utætheden eller skaden bliver opdaget tidligt.​

Ved at forbedre tagets ventilation kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktionen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke kan lede vandet ordentligt væk fra tagkonstruktionen, og det er derfor vigtigt at huske at rense dem regelmæssigt.

Kontakt os og få en pris på vores tagarbejde og tagservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores tagservice, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit forestående tagarbejde.

Vi har mange års erfaring med reparation og lægning af nyt tag, og vi sørger naturligvis altid for, at du får en tæt løsning, der kan holde i mange år. 

Du skal bare ringe til os på telefon 61 35 98 18 for nærmere information, men du kan også skrive til vores e-mail fabriciusbyg@hotmail.com, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!