Støbning af fundament til huse og tilbygninger

Vi har fair priser og en løsningsorienteret tilgang

Er du i gang med en byggeopgave, og leder du efter en totalentreprenør, som tilbyder støbning af fundament? Så er vi den rette til støbeopgaven. Hos Fabricius Byg har vi mange års erfaring med at varetage både del-, hoved- og totalentrepriser, herunder med at støbe fundamenter.

Vi har 15 års erfaring, og derfor kan du altid forvente kvalitetsarbejde. Derudover er vi løsningsorienterede og tilbyder konkurrencedygtige priser. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Randers, Hobro, Aarhus, Viborg og omegn.

Få mere at vide om støbning af fundament

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores ydelser, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på byggeprojektet. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi sender naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en fair pris på støbning af fundament.

Fundamentet holder sammen på vægge og tag

Fundamentet udgør den nederste del af et hus. Den synlige del kaldes for en sokkel. Formålet med et fundament er at bære vægten af tagkonstruktionen og de bærende vægge, så huset ikke synker sammen. Samtidig skal det forhindre fugt i at trænge op i husets vægge.

Vi tilbyder støbning af fundament til alle typer bygninger. Det kan for eksempel være et hus, et sommerhus, en garage eller blot et skur. Udover opbygning af fundament kan vi også varetage gravearbejde og etablering af sandpude. Vi kan endvidere varetage al kloakering samt alle andre dele af byggeentreprisen, hvis du foretrækker det.

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook