Sandpude udlægges til en konkurrencedygtig pris

Vi er løsningsorienterede og leverer kvalitetsarbejde

Skal du have etableret en sandpude til et byggeri? Så kan vi løse opgaven for dig. Hos Fabricius Byg har vi mange års erfaring med del-, hoved- og totalentrepriser, herunder med at udlægge sand til fundamenter.

Vi har 15 års erfaring og leverer altid kvalitetsarbejde. Dertil kommer, at vi er løsningsorienterede og har konkurrencedygtige priser. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Randers, Hobro, Viborg, Aarhus og omegn.

Få et tilbud på etablering af en sandpude

Hvad koster en sandpude? Vores pris for at etablere sandpuden afhænger af en række lokale jordforhold samt naturligvis størrelsen på det kommende byggeri. Kontakt os for at høre nærmere og for at aftale et møde, hvor vi ser nærmere på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud.

Sandet danner grundlaget for fundamentet

Sandpuder anvendes i forbindelse med byggeri, hvis det øverste jordlag er for blødt og ustabilt til et fundament. Formålet med en sandpude er at stabilisere jorden og dermed danne grundlaget for fundamentet. Arbejdet udføres ved, at vi kort sagt graver vi ned til lerjorden og erstatter jorden med sand.

Du kan altid forvente et kvalitetsarbejde, som holder, og vi varetager også gerne det øvrige gravearbejde samt det efterfølgende støbearbejde af selve fundamentet. Derudover kan vi varetage kloakarbejdet. Vi varetager også gerne hele byggeentreprisen, hvis du ønsker det.

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook