​Ombygning af hus og renovering af hus varetages med stor erfaring

​Bærer dit hus præg af indvendig slitage, eller kunne du tænke dig at udnytte pladsen i boligen bedre og mere optimalt? Så står vi hos Fabricius Byg klar til at hjælpe dig med at få lige netop den løsning, som du kunne tænke dig.

Vi har mange års erfaring med ombygning af hus såvel som renovering af hus, som vi både udfører for kunder i Randers, Aarhus, Viborg og Hobro, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder, hvis der er behov for vores professionelle hjælp som tømrer.

Øg boligens værdi med en renovering eller ombygning af hus

Der er rigtig mange gode grunde til at renovere eller ombygge sit hus, hvis behovene i løbet af årene har ændret sig, eller hvis tiden har sat sine spor i forhold til indretningen af boligkvadratmeterne.

Det er for eksempel i dag utrolig populært at have et køkken-alrum, men sådan har det ikke altid været. Derfor er der rigtig mange, der vælger at få åbnet op mellem deres køkken og stue.​

Ved at foretage en ombygning og en renovering af hus kan du faktisk øge din boligs værdi og samtidig gøre den mere attraktiv på boligmarkedet. 

Ofte handler det for manges vedkommende ikke om, hvor mange kvadratmeter der er i boligen, men om hvordan de er udnyttet. Hvis du får udnyttet kvadratmeterne i din bolig optimalt, og du samtidig vælger nogle moderne materialer i forbindelse med renoveringen, så kan dit hus stige i værdi og være mere salgbart, hvis det på et senere tidspunkt skal sælges.

Hvad koster renovering af hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster. Den endelige pris afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende renoveringen er
  • Hvilke materialer du vælger
  • Om du vælger en renovering i en totalentreprise
  • Om vi i samme omgang skal foretage en ombygning af hus

Hvis du har et gammelt og nedslidt hus, eller hvis du bare ønsker at udnytte pladsen anderledes, så skal du bare kontakte os på telefon 61 35 98 18 eller e-mail fabriciusbyg@hotmail.com for at indhente et uforpligtende tilbud.​​

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til renovering eller nybyggeri?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Fabricius Byg ApS

Åsagervej 6, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37425648

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6135 9818

mail-color_alt  peter@fabriciusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 Fabricius Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook