​Ombygning af hus og renovering af hus varetages med stor erfaring

Bærer dit hus præg af indvendig slitage, eller kunne du tænke dig at udnytte pladsen i boligen bedre og mere optimalt? Så står vi hos Fabricius Byg klar til at hjælpe dig med at få lige netop den løsning, som du kunne tænke dig.

Vi har mange års erfaring med ombygning af hus såvel som renovering af hus, som vi både udfører for kunder i Randers, Aarhus, Viborg og Hobro, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder, hvis der er behov for vores professionelle hjælp.

Øg boligens værdi med en renovering eller ombygning af hus

Der er rigtig mange gode grunde til at renovere eller ombygge sit hus, hvis behovene i løbet af årene har ændret sig, eller hvis tiden har sat sine spor i forhold til indretningen af boligkvadratmeterne. 

Det er for eksempel i dag utrolig populært at have et køkken-alrum, men sådan har det ikke altid været. Derfor er der rigtig mange, der vælger at få åbnet op mellem deres køkken og stue.​

Ved at foretage en ombygning og en renovering af hus kan du faktisk øge din boligs værdi og samtidig gøre den mere attraktiv på boligmarkedet. 

Ofte handler det for manges vedkommende ikke om, hvor mange kvadratmeter der er i boligen, men om hvordan de er udnyttet. Hvis du får udnyttet kvadratmeterne i din bolig optimalt, og du samtidig vælger nogle moderne materialer i forbindelse med renoveringen, så kan dit hus stige i værdi og være mere salgbart, hvis det på et senere tidspunkt skal sælges.

Hvad koster renovering af hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster. Den endelige pris afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende renoveringen er
  • Hvilke materialer du vælger
  • Om du vælger en renovering i en totalentreprise
  • Om vi i samme omgang skal foretage en ombygning af hus

Hvis du har et gammelt og nedslidt hus, eller hvis du bare ønsker at udnytte pladsen anderledes, så skal du bare kontakte os på telefon 61 35 98 18 eller e-mail fabriciusbyg@hotmail.com for at indhente et uforpligtende tilbud.​

Huller i taget?

Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Planer om nyt tag?

Hvordan ser dine tagdrømme ud? Der er mange muligheder med et nyt tag! Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Nye døre og vinduer?

Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Kontakt Fabricius Byg ApS i dag!